L’escola

Un centre on descobrir el teatre i descobrir-se a un mateix

Entreacte és una escola de teatre fundada a Andorra l’any 2016, a càrrec de Mercè Canals Parellada.

 

La nostra metodologia pedagògica potencia l’aspecte lúdic del teatre, tant en els cursos infantils i juvenils com en els cursos i tallers per a adults, perquè els alumnes aprenguin alhora que es diverteixen.

 

Les classes d’Entrecate són un lloc on desenvolupar-se personalment, on créixer, conèixer-se i expressar-se amb llibertat.

 

Si mai has somiat en ser un heroi, el dolent de la història, un animal mitològic o la gran Cleopatra, t’esperem! A Entrecate podràs evadir-te, crear nous mons i interpretar el paper de la teva vida.

Mercè Canals: experiència, preparació i passió

Mercè Canals és actriu, directora, escriptora i professora de teatre des de fa més de 20 anys.

 

Treballa al mateix temps com a gestora cultural i dissenyadora de projectes culturals.

 

S’ha format de la mà de directors i actors reconeguts internacionalment en les diferents vessants disciplines teatrals, des de la creació a la pedagogia, passant, com no, per la interpretació.

 

Durant aquests anys, ha impartit classes a centenars d’alumnes de totes les edats, posant tota la seva energia en transmetre els seus coneixements i la seva passió pel teatre.

 

Actualment, a part de tenir la seva pròpia escola, forma part de la Companyia An-danda-ra, de la que també és cofundadora.